هرآنچه که شما برای کسب مهارت یک توسعه دهنده ی وب نیاز دارید بدانید

هرآنچه که شما برای کسب مهارت یک توسعه دهنده ی وب نیاز دارید بدانید

اگر تا به حال این ایده را داشتید که یک توسعه دهنده‌ی وب باشید، جای درستی آمدید! دنبال کردن یک حرفه‌ی جدید، تصمیم بزرگی است، بنابراین باید در مورد آن تحقیق کنید.

به هر حال، شما ساعات زیادی را صرف بررسی می‌کنید تا یک خودروی قابل اعتماد جدید با مصرف سوخت مناسب پیدا کنید، یا اینکه یاد بگیرید کدام صندلی مکان امن‌تری برای نشستن فرزندتان است. طرح‌ریزی برای انتخاب یک حرفه‌ی جدید هم نیاز به صرف زمان و تحقیق و بررسی دارد.

شاید همیشه آرزو داشته‌اید که یک توسعه دهنده‌ی وب می‌بودید، یا شاید زمانی که داشتید کدهای CSS و HTML را روی وبلاگی که برای سرگرمی ساخته‌اید، سرهم‌بندی می‌کردید، جرقه‌ی کنجکاوی در مورد زندگی به عنوان یک توسعه دهنده‌ی وب حرفه‌ای درون شما زده شد. مهم نیست چرا اینجا هستید، شما سوالاتی دارید و ما هم پاسخ‌هایی برای آن‌ها داریم!

ما ترکیبی از دانش متخصصین، اطلاعات دولتی و داده‌های تحلیل شغلی به روز را گردآوری کردیم تا پاسخ پرسش‌های شما را تدارک ببینیم. در ادامه هفت پرسش متداول در مورد تبدیل شدن به یک توسعه دهنده‌ی وب را مشاهده می‌کنید.

توسعه دهنده‌ی وب چه کاری انجام می‌دهد؟

بیایید با اصول اولیه شروع کنیم. شما احتمالا به خوبی می‌دانید که توسعه دهندگان وب، وب‌سایت‌ها را درست می‌کنند، اما خیلی بیشتر از این چیزهاست. توسعه دهندگان وب باید نیازهای کاربران را تحلیل کنند تا مطمئن شوند که محتوای مناسب، گرافیک‌ها و ساختار زیربنایی استفاده شده، می‌توانند اهداف کاربران و همچنین مالک وب‌سایت را محقق کنند.

مسئولیت‌های روزانه شامل:

  • استفاده از زبان‌های اسکریپت‌نویسی و یا المان‌های برنامه‌نویسی شده برای ساختن وب‌سایت‌ها
  • تألیف، طراحی و ویرایش محتوای صفحه‌ی وب یا راهنمایی دیگران جهت تولید محتوا
  • شناسایی و رفع مشکلاتی که در تست‌ها مشخص نشده بودند و یا بعدتر توسط کاربران گزارش شده‌اند
  • تبدیل اجزای نوشتاری، گرافیکی، صوتی و تصویری به گونه‌ای که با تکنولوژی وب سازگار باشد

چشم انداز شغلی برای توسعه دهنده های وب چیست؟

چنانچه یادگیری آنچه توسعه دهنده های وب انجام می دهند به شما انگیزه داده است، خشنود خواهید شد که بشنوید فرصت های شغلی در این زمینه ها رو به رشد است. بر مبنای داده ی آماری BLS  ( اداره آمار کار ایالات متحده)، پیش بینی می شود که مشاغل توسعه وب تا سال ۲۰۲۶ به میزان ۱۵% افزایش یابد که بیش از دو برابر نرخ رشد میانگین پیش بینی شده برای همه ی حرفه هاست.

به گفته ی براندن سویفت (Brandon Swift)، بنیان گذار Volt Commerce مستقر در سانتا باربارا، “هر شخصی یک وب سایت می خواهد.” بنابراین به عنوان یک توسعه دهنده ی وب هیچگاه با کمبود در کار مواجه نخواهید شد.

وب سایت ها مولفه ی اساسی برای اهالی تجارت است تا بتوانند در عرصه ی رقابت باقی بمانند. یک شرکت چنانچه بخواهد برای مشتریان خود تجربه ی خاص و عینی فراهم کند، نمی تواند به سادگی از یک قالب عمومی آن لاین استفاده کند. این بخشی از استدلال سویفت برای اعتقاد به نیاز قوی به بالندگی در این زمینه است.

آگاهی از تقاضای بالا، عالی است، اما در مورد مسیر شغلی توسعه دهنده های وب نیاز است چه چیزهایی بدانید؟ اغلب اشخاص به عنوان یک توسعه دهنده ی وب مبتدی شروع می کنند و در نهایت خود را به موقعیت توسعه دهنده ی ارشد می رسانند. از این مرحله به بعد جذاب می شود. شما ممکن است سرانجام یک تیم توسعه دهنده را مدیریت کنید یا ممکن است تصمیم بگیرید در یک مرکز تخصصی توسعه ی وب فعالیت کنید. توسعه دهنده های مجرب، همچنین می توانند به صورت فردی کار کنند یا شروع به راه اندازی حرفه ی  خود کنند.

برخی از مشاغل رایج برای توسعه دهنده های وب چیست؟

چندین عنوان شغلی وجود دارد که زیر چتر “توسعه دهنده ی وب” قرار می گیرد. یک شخص متخصص با این مهارت ها و آگاهی ها واجد شرایط کار در گروهی از موقعیت های وابسته به توسعه ی وب و برنامه نویسی کامپیوتر است.

در مورد مشاغل رایج در حوزه ی توسعه وب کنجکاو هستید؟ ما طی سال گذشته برای بررسی بیش از ۱۹۷۰۰۰ شغل توسعه دهنده ی وب از نرم افزار تحلیل شغل استفاده کرده ایم. داده ها به ما کمک کرد تا برخی از عناوین شغلی متداول برای توسعه دهنده ها ی وب را بیابیم.

عناوین شغلی توسعه دهنده ی وب

  1. توسعه دهنده ی فرانت اند
  2. توسعه دهنده ی بک اند
  3. طراح تجربه کاربری (UX)
  4. طراح رابط کاربری (UI)
  5. توسعه دهنده ی نرم افزار

درآمد توسعه دهنده های وب چقدر است؟

دانستن این که این مشاغل چشم انداز رو به رشدی دارند، امیدوار کننده است، اما شما احتمالا در مورد درآمد معمول یک متخصص در حوزه ی توسعه ی وب هم کنجکاو هستید. اگر شما تصمیم دارید سرمایه زمان و پول خود را صرف دنبال کردن حرفه ی جدید کنید، نیاز دارید بدانید که آیا در طولانی مدت ارزشش را دارد.

باعث خوشحالی است که بشنوید بر اساس گزارشات BLS در سال ۲۰۱۸ دستمزد سالانه توسعه دهنده های وب ۶۹,۴۳۰٫۱ دلار بوده است. این به طور قابل توجهی بالاتر از میانگین همه ی مشاغل در سال ۲۰۱۸ است که معادل ۳۸,۶۴۰ دلار گزارش شده است.

شایان ذکر است که درآمد توسعه دهنده ی وب بسته به عواملی چون صنعت، سطح تحصیلات یا تجربه، موقعیت جغرافیایی و آب و هوایی و این که آیا شما خوداشتغالی دارید یا نه متفاوت است.

برخی ویژگی های شخصیتی یک توسعه دهنده ی وب خوب چیست؟

چند ویژگی اصلی وجود دارد که بسیاری از توسعه دهنده های وب دارا هستند. پس از صحبت با اشخاص متخصص در این صنعت، ما متوجه برخی مهارت های قابل انتقال شدیم که نقش محوری در فعالیت های روزانه این شغل دارد.

۱- مهارت های ارتباطی خوب

توسعه دهنده های وب باید با چندین عضو یک سازمان کار کنند تا مطمئن شوند اهداف همه از طریق وب سایت برآورده می شود. باز نگه داشتن خطوط  ارتباطی و قادر بودن بر انتقال اصطلاحات فنی به اصطلاحات قابل فهم برای عامه ی اعضا، اهمیت دارد.

اگر فرزند دارید، احتمالا در حال توضیح موضوعات پیچیده به کودکان کنجکاو، مهارت ساده سازی را فرا گرفته اید. اگر می توانید به یک کودک ۵ ساله به خوبی توضیح دهید که چرا آسمان آبی است، شما توانایی خوبی بر ساده سازی زبان برای توصیف یک موضوع فنی به یک مشتری را دارید.

۲- عشق به یادگیری

برای تبدیل شدن به یک توسعه دهنده ی وب، نیاز به حس کنجکاوی طبیعی دارید. اگر شما از آن دسته افرادی هستید که ایراد های یوتیوپ و وبلاگ های توسعه ی وب آموزشی و انگیزشی را از بین می برید و برای شروع یادگیری تکنیک های جدید نمی توانید منتظر بمانید و اشتیاق دارید، شما در مسیر درستی قرار گرفته اید.

اسکریپت ها، طرح ها و ابزارهای جدید هر روز منتشر می شوند، بنابراین توسعه دهنده های وب باید به روز باشند تا در صنعت جایگاه خود را حفظ کنند. در ابتدا ممکن است پیگیری همه این موارد سبب تشویش شود، اما اغلب این ابزارها برای ساده تر کردن چیزها ایجاد می شوند و این انگیزه ی خوبی برای تلاش ایجاد می کند.

۳- بردباری

یک وب سایت هیچ گاه تماما کامل نیست. به گفته ی سید سوارا (Sid Savara)، توسعه دهنده ی وب ارشد در هنولولو مستقر در Red Aloha، «کار مشتری اغلب پس و پیش می شود و کوچکترین جزئیات، نیازمند مراحل طاقت فرساست». هنگامی که جزئیات تغییر می کند یا نیاز به  به روز رسانی هست، بسیار مهم است که صبور باشید. در این گونه موارد همچنین نیاز به مهارت های ارتباطی قوی بیشتر احساس می شود، هر چه بیشتر در ارتباط برقرار کردن توانا باشید، احتمال مواجهه با روند بی پایان توسعه کاهش می یابد.

۴- کمال گرایی

به گفته ی مکروبرت (Sam McRoberts)، مدیرعامل شرکت بازاریابی VUDU مستقر در سیاتل، «اغلب توسعه دهنده های وب که من با آن ها روبه رو شده ام هنگامی که باید کدشان را بارها و بارها چک کنند، از اختلال جبری وسواسی مرزی رنج می برند.»

برای توسعه دهنده های وب حیاتی است که توجه حداکثری به جزئیات را داشته باشند. یک اشتباه کوچک می تواند تمام یک وب سایت را از هم بپاشد، بنابراین در زمان بارگذاری یک سایت یا صفحه ی جدید برای توسعه دهنده های وب، ظرفیت بسیار محدودی برای خطا و اشتباه وجود دارد.

برای موفقیت به عنوان توسعه دهنده ی وب به چه مهارت هایی نیاز دارید؟

دانستن این که شما ویژگی های طبیعی یک توسعه دهنده ی وب را دارید، شروع بسیار خوبی است، اما شما تنها با داشتن این خصوصیات به موفقیت نخواهید رسید. به منظور برتری یافتن در چنین حرفه ی تخصصی، شما الزام دارید که مهارت های دشوار و آسان را با هم داشته باشید.

ما با تحلیل و بررسی، ۱۰ مهارت فنی که کارفرمایان در متقاضیان جستجو می کنند، شناسایی کرده ایم. آگاهی از این موارد به شما ایده می دهد تا بدانید برای موفقیت در این زمینه به تقویت چه مهارت هایی تمرکز کنید.  

۱۰ مهارت فنی برای توسعه دهنده های وب

  1. JavaScript®
  2. HTML5
  3. Web application development
  4. Java®
  5. Software development
  6. jQuery®
  7. SQL
  8. AngularJS
  9. CSS
  10. User interface (UI) design

چه تصورات اشتباهی در مورد توسعه دهنده ی وب رایج است؟

اکنون شما در مورد آن چه که یک توسعه دهنده ی وب انجام می دهد، دیدگاهی دارید، همچنین اهمیت دارد در مورد آن چه که توسعه دهنده ی وب انجام نمی دهد بدانید. ما می خواهیم برخی از تصورات اشتباه در مورد این حرفه را پیش از این که شما تصمیم بگیرید آیا برای شما مناسب است یا خیر، روشن کنیم.

۱- توسعه دهنده ی وب لزوما طراح وب نیست

بنا به گفته ی اولگ کورنویچوک ( Oleg Korneitchouk )، مدیر توسعه وب در SmartSites مستقر در نیوجرسی، یکی از بزرگترین اشتباه ها در مورد توسعه دهنده ی وب یکسان دانستن آن با طراح وب است. او می گوید توسعه دهنده ی وب، کار طراح را می گیرد و آن را به یک وب سایت کاربردی تبدیل می کند.

طراحان افرادی هستند که به حال و هوا و چشم انداز کلی وب سایت تمرکز دارند، درحالی که توسعه دهنده های وب افرادی تحلیلی هستند که بر روی جنبه های عمومی سایت متمرکز می شوند. تا حدی این سردرگمی ممکن است ناشی از ارتباط نزدیک بین توسعه دهنده ی فرانت  اند و طراح وب باشد. بسیاری از طراحان وب به جهت کسب توانمندی های چند جانبه، مهارت های توسعه دهنده های فرانت اند را نیز فرا می گیرند.

۲- کار شما با یک وب سایت هیچگاه تمام نمی شود

یک وب سایت مانند یک گیاه نیاز به پرورش مداوم دارد. درست لحظه ای که فکر می کنید که وب سایت کامل و بی عیب است، یک اشکال فنی روی می دهد یا مشتری شما، خواهان افزودن چیزی به آن است. تکنولوژی، دائما در حال پیشرفت است، بنابراین همیشه نیاز به انجام بهسازی است. به این مورد توجه کنید: حتی اگر شخصی یک وب سایت کامل و بی نقص را در سال ۲۰۰۵ ایجاد کرده باشد، به گونه ای که سایت، هنوز بسیار امروزی به نظر برسد، می تواند در مقایسه با جدید ترین و عالی ترین سایت های امروزی دارای ضعف های امنیتی یا ساختاری باشد.

۳- کار توسعه دهنده های وب تنها کدنویسی نیست

حقیقت این است که کار توسعه دهنده های وب تنها این نیست که تمام روز بنشینند و به صفحه ی کامپیوتر خیره شوند. درحالی که نوشتن کد، بزرگترین بخش این حرفه است، تعامل با طراحان، تصویرگران، محتواگذارها و دیگر افراد درگیر در پروسه برنامه ریزی، بخش ضروری این جورچین است.

توسعه دهنده های وب همچنین عملکرد وب سایت را تحلیل می کنند و برای اولویت بندی به روز رسانی های استراتژیک و بهسازی، با ذینفعان وب سایت کار می کنند. مهم تر از همه، بسیار ضروری است که وقت خود را صرف تحقیق تکنیک ها و تکنولوژی های جدید کنند.


منبع: Everything You Need to Know About Becoming a Web Developer
ترجمه: smhtb.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *